Tänk om...

Om du var en servitris, även en oerfaren sådan, och jobbade på en restaraung och en dag råkade skära dig i fingret och sedan kladda lite blod på en gästs tallrik, före servering, skulle du då:

a) ursäkta dig, skynda ut i köket och lägga maten på en ny tallrik
eller
b) torka av blodet (men inte helt lyckas med att få bort allt) med en servett framför ögonen på gästen, ursäkta dig, servera maten och hämta en ny servett

På Rosengården i Visby valde man alternativ b... Plötsligt var jag inte så hungrig längre.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag hoppas verkligen att du inte var mesigt svensk och bara lät det passera!! Ny mat ska du ha såklart!

2009-07-15 @ 22:58:05
Postat av: Emma

Ja, var du mesigt svensk?

2009-07-16 @ 08:52:41
Postat av: Elsa

Mesig svensk is my middle name...

2009-07-16 @ 09:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback