-Vad har du gjort idag? -Tja, inget särskilt, skrivit en tenta och gått milen!

Omtentan är skriven och nu hoppas vi bara att det gick så bra som det faktiskt kändes. Dagens pärs var dock inte tentan, utan upptäckten av att när jag och Emma promenerat hem från stan (30 minuter) i snöslasket och var oerhört trötta, blöta och hungriga, hade ingen av oss en nyckel in till vårt gemensamma hem. Den ena nyckeln var hos Frida i skolan, den andra hängde så nära men ändå så långt borta innanför lägenhetsdörren. En litet missförstånd igår kväll ledde till att jag trodde Emma hade nyckeln, hon trodde att jag hade den.

Så det var inte mycket att välja på, än att dumpa matkassarna hos grannen Tommy och pulsa tillbaka till skolan (17 minuter), hämta nyckeln och sen vandra hem igen (17 minuter). Efter en kort uträkning kom vi fram till att vi idag promenerat 1,1 mil. Så vi tröstar oss med att våra rumpmuskler kommer tacka oss en dag för denna extremt ansträngande dag.

Nu dog vi lite i soffan med varsin tallrik mat. Lite glögg och Daimtårta på det så är man snart redo för sängen. Det där med att plugga till nästa tenta (torsdag) kommer liksom inte riktigt hända. Inte ikväll. Inte ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback