Omröstning igen!!

Som alltid när jag inte kan bestämma mig tar jag hjälp av er, kära läsare :) Det gäller återigen val av kurs till våren 2010. Men nu har jag lite nya alternativ. Samtliga är på Stockholms Universitet, heltid 30 poäng. Det gäller att bestämma vilket av dessa ämnen jag ska välja som förstahandsval. Rangordna och motivera gärna!

· Musikvetenskap

· Psykologi

· Religionshistoria

· Etnologi



???


Kommentarer
Postat av: ema

men sådär ja elsa, MYCKET roligare alternativ den här gången! jag säger psykologi helt klart, sen religionshistoria. med den enda motiveringen att det verkar jättekul att läsa. och tar du psykologi kanske vi kan läsa together =)

puss

2009-10-01 @ 12:28:57
Postat av: *fRitTe sPeakinG*

1. Musikvetenskap. Coolt, intressant, bra merit, något att briljera med på framtida parmiddagar, lagom slappt - och du får säkert gå i samma klass som massa snygga musikaliska män!



2. Psykologi. En stark tvåa. Mer plugg än på ettan, säkert intressant, men jag känner lite att det luktar dryga salstentor om psykologi. Du får definitivt inte lika snygga klasskompisar här. Och det är ju A och O på en utbildning.



Delad sistaplats: Religionshistoria och Etnologi?! Ett ord: BOOOOOOOOOOOORING!



2009-10-01 @ 12:35:17
Postat av: Carin

Jag håller med föregående talare. Musikvetenskap eller psykologi.

Psykologi för att det är väldigt intressant och nyttigt vetande.

Musikvetenskap för att det låter roligt och spännande. Och snygga, musikaliska kurskamrater är ju inte heller att förakta :P

2009-10-01 @ 13:07:48
URL: http://the-superbug.blogspot.com
Postat av: My

1. Psykologi. Så sjukt intressant! Läste en liten del av en kurs på gymnasiet, önskar nu att jag hade fortsatt... du kommer kunna läsa oss andra som böcker sen! ;)



2. Etnologi. Läste lite på det området när jag läste sociologi, också intressant..



3. Religionshistoria. Säkert kul att kunna och veta, briljera lite med kunskapen. Men du kommer nog känna att du kommer ihåg det mesta från gymnasiet tror jag..



4. Musikvetenskap. Eh... nej, tyvärr. Vet bara inte varför! :)



Lycka till, hoppas du kan bestämma dig!

Puss

2009-10-01 @ 15:44:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback